# **Elapsed Time**

#### Complete the table by filling in the elapsed times.

Start Time	End Time	Elapsed Time
8:00 a.m.	10:30 a.m.	2 hours and 30 minutes
10:00 p.m.	11:30 p.m.	
2:00 p.m.	5:00 p.m.	
12:30 p.m.	7:00 p.m.	
4:00 a.m.	11:00 a.m.	
3:00 p.m.	9:30 p.m.	
4:30 p.m.	6:00 p.m.	
12:00 a.m.	12:00 p.m.	
1:00 p.m.	1:30 p.m.	

### **ANSWER KEY**

## **Elapsed Time**

#### Complete the table by filling in the elapsed times.

Start Time	End Time	Elapsed Time
8:00 a.m.	10:30 a.m.	2 hours and 30 minutes
10:00 p.m.	11:30 p.m.	1 hour and 30 minutes
2:00 p.m.	5:00 p.m.	3 hours
12:30 p.m.	7:00 p.m.	6 hours and 30 minutes
4:00 a.m.	11:00 a.m.	7 hours
3:00 p.m.	9:30 p.m.	6 hours and 30 minutes
4:30 p.m.	6:00 p.m.	1 hour and 30 minutes
12:00 a.m.	12:00 p.m.	12 hours
1:00 p.m.	1:30 p.m.	30 minutes